امروز : پنجشنبه 29 آبان 1404
08:46 1404/08/27 اخبار مناطق 0
print

توزیع ۴۰ دستگاه سنجش گاز در منطقه ۲۰ در پویش پیشگیری از مخاطرات گاز منواکسید کربن

رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه ۲۰ از اجرای مانور سراسری پیشگیری از مخاطرات گاز منواکسید کربن و بررسی وضعیت سیستم‌های گرمایشی منازل شهروندان با همکاری منطقه ۷ عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران و شهرداری ناحیه ۴ این منطقه خبر داد.

به گزارش اداره مدیریت بحران و پدافندغیرعامل منطقه۲۰؛ محمد خوشی رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه، با اشاره به ضرورت افزایش آگاهی شهروندان نسبت به خطرات گاز منواکسید کربن و کاهش خسارت‌ های جانی در فصل سرما گفت:این مانور با حضور پرسنل سازمان آتش‌نشانی، مربیان داوطلب گروه دوام و کارشناسان مدیریت بحران در دو مجتمع مسکونی لاله و رازي در محدوده ناحیه 4 این منطقه اجرا شد و طی آن ضمن بازدید از سیستم‌های گرمایشی منازل، آموزش‌های لازم درباره نصب صحیح وسایل گازسوز و راه‌های پیشگیری از گازگرفتگی ارائه شد.

وی افزود: این طرح هر ساله در آغاز فصل سرما در محلات مناطق ۲۲ گانه شهر تهران از سوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اجرا و نقش مؤثری در کاهش حوادث ناشی از گازگرفتگی دارد.

رئیس اداره مدیریت بحران منطقه ۲۰ همچنین افزود :آموزش‌های چهره‌به‌چهره مبانی مدیریت بحران و اصول ایمنی در طول سال توسط اعضای گروه دوام و کارشناسان آتش‌نشانی در مساجد، مدارس و سایر اماکن عمومی انجام می‌شود و با شروع فصل سرما، این آموزش‌ها در قالب بازدید از منازل شهروندان تقویت می‌شود.

گفتنی است در پویش امسال،تعداد ۴۰ دستگاه سنجش گاز منواکسید کربن به واحدهای آپارتمانی دارای وسایل گرمایشی گازسوز از سوی اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه ۲۰ اهدا شد؛ اقدامی که با هدف ارتقای سطح ایمنی منازل و پیشگیری از حوادث گازگرفتگی صورت گرفت.


 

برچسب ها :
کد خبر : 39624
لینک کوتاه : tdmmo.tehran.ir/News/ArticleId/39624
  نظرات

اخبار مرتبط
DNN